Om oss

GrundenTHE FOUNDATION

Grunden till varför vi ville starta vårt eget företag var för att vi ville börja leva mer hälsosamt och börja ta bättre hand om våra kroppar och vår hälsa. Tanken om att odla just mikrogrönsaker är för att vi har rötter i USA där detta är väldigt populärt. De starka smakerna tillsammans med den stora variationen av grönt som man inte riktigt kan hitta i lokala mataffärer är en stor del till varför vi vill göra detta. Vi vill ha större tillgång till mer hälsosammare mat!

Vår fascination av mikrogrönsaker grundar sig i att man inte behöver ha flera hektar mark för att kunna odla det utan man kan enkelt göra det i sitt hem och odla vertikalt. Dessutom är det bästa med dem att de är så otroligt näringsrika och kan förse oss med alla vitaminer, mineraler och antioxidanter som kroppen behöver för att vara på topp.

Dock gör vi inte bara detta för oss själva utan tanken med detta är dels för att kunna hjälpa andra förbättra deras vardag  men också för att detta är vårt sätt att ha minimal påverkan på vårt klimat.